RSS

About Prince Park

Prince Park

I lokalizuar ne nje nga zonat me te bukura ne Tirane, prane liqenit artificial, midis gjelberimit,

Ju fton te kaloni ne ambientet e tij komode caste te cilat do te mbeten gjate ne mendjen tuaj.

Me nje ekseperience  11-vjecare Prince Park shquhet per sherbimin, komoditetin, privatesine dhe cilesine.

Pervec tradicionales ofrohet kuzhine italiane dhe franceze, ku pjata me e kerkuar eshte Shatobrion.

Ofrohen gjithashtu specialitete peshku te servirura me mjeshteri.

Vetem ne Prince Park mund te shijoni kafe me nje shumellojsheri shijesh si (karamel, vanilje, lajthi, cokollate etj), si dhe kokteilet me te famshme ne bote.

Prince Park ka menduar dhe per parkingun e makines tuaj ne nje parking prej 80 vendesh

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: